Om Hovfokus

Hovfokus.dk ejes og styres af Søren Høper.

Søren har i over 10 år været interesseret i hove og hvordan de påvirker resten af hesten. I de sidst 8 år har han arbejdet som professionel Hovtrimmer og i 2010 fædiggjorde han sin certificering ved UKNHCP som er en Hovtrimmer uddannelse i England. I 2012 tog han også en uddannelse som Beslagsmed i USA og blev certificeret ved AFEC som står for American Farrier Education Council.
Han har i alle årne taget kurser løbende for at videruddanne sig både hjemme i Danmark og i udlandet. Han har arbejdet både som hovtrimmer og beslagsmed i Danmark, USA og Afrika.

Han har fra starten af været på udkig efter alt der kunne komme hesten til gode når det handlede om at hjælpe hoven. Han har derfor afprøvet utallig typer boots og har derved fået en stor viden inden for hvad der virker og ikke virker og det bruger han til at rådgive kunder om hvad der kan fungere for deres hest.

Hovfokus forsøger at have et stort sortiment af boots så der kan finde en boot til alle typer heste. Der er ikke en boot der vil passe alle, derfor har vi et stort udvalg.

Til at hjælpe med at styre butikken får han uvurderlig hjælp af sin søster Rie Høper og hans far Viggo Gøricke Nielsen. Uden dem vil det ikke fungere.